Zo gaan wij te werk

Aandacht, zorg en liefde voor de fiets. Wij hebben dat.

Bij Gewoonfietsen.nl behandelen wij elke fiets met zorg en aandacht. We begrijpen dat een goed onderhouden fiets niet alleen comfortabeler en veiliger is, maar ook onze passie voor kwaliteit weerspiegelt.

Zodra een fiets onze werkplaats binnenrolt, beginnen we met een grondige schoonmaak. Met geduld en precisie verwijderen we stof, modder en sporen van eerdere avonturen, waardoor de fiets weer straalt als nieuw.

Elke centimeter van de fiets wordt zorgvuldig onderzocht om te bepalen welke onderdelen aan vervanging toe zijn. We gaan zelfs tot het uiterste om roestige onderdelen een tweede leven te geven, door ze te vernieuwen en te herstellen. Zo herstellen we niet alleen de functionaliteit, maar ook het karakter van de fiets.

Als de lak van de fiets niet optimaal is, grijpen we in met onze spuitkunsten. Met vakmanschap geven we de fiets de juiste kleur, zodat hij weer kan schitteren.

We zorgen er ook voor dat de fiets betrouwbare prestaties levert. Meestal voorzien we de fiets van nieuwe banden voor grip en comfort op de weg. Indien nodig vervangen we ook beschadigde velgen, zodat de fiets klaar is om de wereld te trotseren.

Nadat alle onderdelen grondig zijn geïnspecteerd, gerepareerd en vervangen, zetten we de fiets met precisie in elkaar. We zorgen ervoor dat alle schroeven stevig zijn aangedraaid en dat elke verbinding betrouwbaar is.

Voordat de fiets de showroom ingaat, onderwerpen we hem aan een uitgebreide testrit. Door verschillende terreinen en omstandigheden te trotseren, bevestigen we dat de fiets weer in topconditie is. Alleen als hij onze strenge kwaliteitstest doorstaat, is hij klaar om weer op avontuur te gaan.

Bij Gewoonfietsen.nl is onze werkwijze gebaseerd op vakmanschap, toewijding en passie voor fietsen. We koesteren elke fiets die onze werkplaats betreedt en doen er alles aan om hem in volle glorie te herstellen.

Van oude deelfiets naar mooie transportfiets

Een mooie transformatie