Voordelige elektrische fiets

This is custom heading element

Een voordelige elektrische fiets kopen is makkelijker dan je denkt! In ons ruime aanbod met tweedehands fietsen vind jij eenvoudig en snel een voordelige elektrische fiets. Door een fiets te kopen bij Gewoonfietsen.nl, geef je een oude fiets een tweede kans. Wij knappen de fietsen zelf op en hebben daardoor vertrouwen in onze fietsen. Daarom geven we je bij het kopen van een voordelige elektrische fiets ook standaard drie maanden garantie.

Wilt je een proefrit komen maken?

gewnseo fiets
Sparta pickup

De voordelen van een voordelige elektrische fiets

Een elektrische fiets kost nieuw al snel een hoop geld. Door een tweedehands elektrische fiets aan te schaffen, druk je deze kosten. Wanneer je besluit om een voordelige elektrische fiets te kopen van onze fietsenwinkel, profiteer je van diverse voordelen, zoals:

  • De fiets wordt rijklaar thuisbezorgd
  • Een tweedehands fiets is een milieubewuste keuze
  • Betalen in termijnen is mogelijk
  • Je ontvangt drie maanden garantie

Kom langs in de winkel voor een proefrit

Wil jij graag een voordelige elektrische fiets of een tweedehands hybride fiets kopen, maar maak je liever eerst een proefrit? Kom dan gerust langs bij onze winkel in Zoetermeer. Voor vragen of advies kun je ook contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31 (0) 79 362 9991.