Verzending & Bezorging

Afhalen in de winkel

Bekijk hiervoor ons contact formulier

Thuisbezorgen 

Wij leveren al onze fietsen rijklaar bij onze klanten af zodat onze klanten gelijk kunnen genieten van hun fiets.

U kunt er ook voor kiezen om onderdelen & accessoires en tweedehandsfietsen die u online koopt thuis te laten bezorgen. 

Ander afleveradres

Onderdelen en accessoires kunt u op een ander adres laten afleveren, bijvoorbeeld op uw werk, bij familie of bij uw buren.

Verzendkosten

Onderdelen & accessoires
Bij thuisbezorgen van onderdelen & accessoires (op uw eigen adres of een ander afleveradres) vragen we een bijdrage in de bezorgkosten van €4,95, tot een aankoopbedrag €30,- . Als u meerdere artikelen in één keer bestelt, worden er geen extra verzendkosten gerekend. U betaalt dan maar één keer verzendkosten.

Tweedehands fietsen
Bij thuisbezorging wordt € 24,95 aan bijdrage in de transportkosten in rekening gebracht.

Levertijd

Wij snappen dat u het bestelde product zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Wij doen ons best voor een snelle verzending. Binnen Nederland streven wij naar een levertijd 2-3 werkdagen voor fietsen en 2-3 werkdagen voor onderdelen en accessoires. Voor tweedehands fietsen is de levertijd tijdelijk 2-3 werkdagen.

onderdelen of accessoires
 

Gewoonfietsen.nl werkt voor de verzending samen met samen met DHL. U kunt de status van uw bestelling volgen via Mijn account/Orders (u moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.) Bent u niet thuis op het moment dat de bestelling wordt afgeleverd? Dan probeert de bezorger deze bij uw (naaste) buren af te leveren en laat een bericht hiervan achter in uw brievenbus. Lukt dit niet, dan gaat de bestelling terug naar het depot. De bestelling wordt de volgende dag nog een keer aangeboden. Kan de bezorger de bestelling vervolgens weer niet afleveren dan gaat het pakket naar de Gewoonfietsen.nl winkel. U krijgt bericht van de winkel wanneer u het daar kunt afhalen.

Tweedehands fietsen
Gewoonfietsen.nl werkt voor de verzending samen met samen met NL logistics. Tweedehands fietsen worden 2-3 werkdagen na bestelling door de transporteur van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur bezorgd. U zult een email of een telefoontje van de transporteur ontvangen met een tijdsindicatie van de levering.

Artikel niet leverbaar

Mocht een artikel toch niet leverbaar zijn, dan stellen wij u via e-mail hiervan op de hoogte. U krijgt het betaalde bedrag dan binnen 7 werkdagen op uw bankrekening teruggestort.

Ruilen en retourneren

Bij de aankoop van artikelen in de webwinkel van Gewoonfietsen.nl heeft de klant de mogelijkheid de artikelen binnen 14 dagen zonder opgave van reden te ruilen of retourneren. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het artikel door of namens de klant.

  1. De klant dient het artikel direct na ontvangst te controleren op eventuele beschadigingen of gebreken;
  2. Indien de klant van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het artikel met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Gewoonfietsen.nl retourneren, conform de door Gewoonfietsen.nl verstrekteinstructies;
  3. Wanneer de klant gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht is hij verplicht dit binnen 14 dagen na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan Gewoonfietsen.nl. Het kenbaar maken dient de klant te doen middels de verstrekte instructies welke vermeld staan op de website;
  4. Indien de klant na afloop van de in lid 3 genoemde termijn niet kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht, is de koop een feit;
  5. De klant heeft recht op terugstorting van het volledige aankoopbedrag exclusief de bezorgkosten. Voorwaarde hierbij is dat het artikel reeds terug ontvangen is door Gewoonfietsen.nl. De kosten van de terugzending komen voor rekening van de klant. Tegoeden die voortvloeien uit een retour of ruiling zullen door Gewoonfietsen.nl zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na de terugzending of herroeping, worden terug betaald;
  6. Meer informatie rondom de procedure is te vinden op de pagina verzendenenretourneren.

Voorwaarden bij ruilen en retourneren van internetbestellingen:

  • Binnen 14 dagen nadat uw bestelling bij u is aangeboden voor aflevering;
  • Het artikel is compleet, niet gebruikt,  gedragen of beschadigd;
  • Het artikel zit in de originele verpakking.