Tweedehands transportfietsen

Tweedehands transportfietsen

Bij onze winkel ontdek je een ruim assortiment aan goedkope tweedehands transportfietsen. Bij Gewoonfietsen.nl bieden we verschillende goedkope tweedehands transportfietsen aan die helemaal refurbished zijn. Doordat we onze fietsen zelf opknappen in de werkplaats, zijn we er zeker van dat we kwaliteit leveren. Daarom profiteer je bij ons standaard van drie maanden garantie op onze goedkope tweedehands transportfietsen. Dat is de service die je krijgt bij onze fietsenwinkel!

Wilt je een proefrit komen maken?

gewnseo fiets
Sparta pickup

Tweedehands transportfietsen rijklaar opgeleverd

Wanneer je één van onze goedkope tweedehands transportfietsen koopt in de webshop, wordt deze binnen twee á drie werkdagen rijklaar opgeleverd. Zo fiets jij snel weer veilige kilometers op je nieuwe fiets. Natuurlijk is het ook mogelijk om langs te komen bij onze fietsenwinkel in Zoetermeer. Bij onze fietsenwinkel kun je vrijblijvend een proefrit maken op één of meerdere van onze tweedehands transportfietsen. Zo weet jij zeker dat de fiets die jij op het oog hebt geschikt is voor jou. Heb je een fiets in onze webshop gezien, maar wil je er eerst een ritje op maken? Bekijk dan of de fiets op voorraad is en meld je aan voor een proefrit via het proefritformulier.

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies

Ontvang je graag meer informatie over onze goedkope tweedehands fietsen, zoals een moederfiets of een ander soort fiets, zoals een moederfiets? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31 (0) 79 362 9991. We zijn telefonisch bereikbaar tussen 9:00 uur en 18:00 uur van maandag tot en met zaterdag.