Tweedehands personal bike

Tweedehands personal bike

Maak het fietsendieven niet gemakkelijk en koop een tweedehands personal bike! Een tweedehands personal bike is een stadsfiets met een uniek nummer dat onderdeel is van het frame. Doordat dit nummer onderdeel is van het frame, is het minder makkelijk te verwijderen en daardoor minder interessant voor fietsendieven.

Wilt je een proefrit komen maken?

gewnseo fiets
Sparta pickup

Een tweedehands personal bike kopen met garantie

Wanneer je een tweedehands personal bike koopt bij Gewoonfietsen.nl, profiteer je van een uitgebreide en servicegerichte dienstverlening. Wij knappen onze fietsen zelf op waardoor we er alle vertrouwen in hebben dat de fiets in uitstekende staat is. Daarom geven we op al onze tweedehands fietsen standaard drie maanden garantie. Zo profiteer jij van een betrouwbare service.

Breng een bezoek aan onze winkel

Wil jij een tweedehands personal bike kopen of een ander soort fiets, zoals een mountainbike of een transportfiets? Dan bestel je deze eenvoudig en snel in onze webshop. Je ontvangt de fiets dan binnen twee á drie werkdagen rijklaar bij jou thuis. Wil je liever eerst de fiets in het echt zien en een ritje maken? Kom dan naar onze winkel in Zoetermeer. Voor vragen of advies vul je het contactformulier in of bel je naar +31 (0) 79 362 9991. We helpen je graag!