Tweedehands omafiets in regio Amsterdam kopen

Tweedehands omafiets in regio Amsterdam kopen

Ben je op zoek naar een tweedehands omafiets in regio Amsterdam? Bij Gewoonfietsen.nl helpen we je graag verder. Je ontdekt bij ons een ruim assortiment aan gebruikte omafietsen die opgeknapt zijn door onze specialisten in Zoetermeer. Zo weet je zeker dat ze 100% in orde zijn, zodat je veilig door de straten van Amsterdam fietst op je tweedehands omafiets.

Wilt je een proefrit komen maken?

gewnseo fiets
Sparta pickup

Maak een proefrit op je tweedehands omafiets in regio Amsterdam

Een omafiets is zo ontworpen dat ouderen gemakkelijk op de fiets kunnen stappen door de lage instap. We zien echter lang niet altijd ouderen fietsen op deze fiets. De omafiets is een populair model voor jong en oud, vanwege zijn eenvoudige ontwerp. Wanneer je interesse hebt in een omafiets en nooit eerder op dit model hebt gefietst, maak je het best een proefrit op een van onze tweedehands omafietsen in Zoetermeer, nabij Amsterdam. Ben je niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen? Bekijk dan de maattabel om te ontdekken welke fiets het best bij jou past.

Koop fietsen voor het hele gezin

Je maakt een duurzame en milieubewuste keuze wanneer je een tweedehands omafiets bij ons in regio Amsterdam koopt. Ook voor de rest van je gezin hebben wij opgeknapte fietsen. Van kinderfietsen tot elektrische fietsen: je kiest bij ons voor de beste tweedehands kwaliteit. Heb je nog vragen? Bel dan naar +31 (0) 79 362 9991.