Tweedehands herenfiets

Tweedehands herenfiets

Een tweedehands herenfiets van Gewoonfietsen.nl zorgt voor vele fijne kilometers. Onze fietsen worden in goede staat en rijklaar opgeleverd en je ontvangt drie maanden garantie. Dat is de servicegerichte en betrouwbare dienstverlening die je krijgt bij onze fietsenwinkel in Zoetermeer. We helpen je graag met het vinden van een geschikte tweedehands herenfiets.

Wilt je een proefrit komen maken?

gewnseo fiets
Sparta pickup

Kies de tweedehands herenfiets die bij je past

Wanneer je een tweedehands herenfiets wilt kopen, moet deze natuurlijk wel aansluiten op jouw wensen en behoeften. In ons uitgebreide aanbod vind je gegarandeerd een tweedehands herenfiets die bij je past. We verkopen fietsen van diverse merken, zoals Gazelle, Cortina en Batavus. Niet alleen voor een herenfiets kun je bij ons terecht, we hebben fietsen voor het hele gezin. Zo koop je bij ons bijvoorbeeld ook een tweedehands kinderfiets, moederfiets of een omafiets.

Neem contact met ons op

Wil je graag meer weten over het kopen van een herenfiets, twijfel je welke framemaat geschikt is voor jou of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of via +31 (0) 79 362 9991. We zijn telefonisch te bereiken tussen 9:00 uur en 17:00 uur. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om het aanbod te bekijken bij onze fietsenwinkel in Zoetermeer of om een proefrit te komen maken.