Tweedehands fietsen Tilburg

Tweedehands fietsen Tilburg

Er zijn genoeg mensen op zoek naar een mooie fiets in de stad Tilburg en misschien jij zelf ook wel. Ben jij op zoek naar een mooie en goede fiets, maar geef je liever niet te veel geld uit ben je bij ons van GewoonFietsen op de goede plek. Wij helpen jou graag bij het zoeken naar een mooie tweedehandsfiets in Tilburg. Ben je benieuwd wat wij in ons ruime assortiment hebben? Neem dan snel een kijkje tussen onze modellen of kom langs in onze showroom in Zoetermeer.

Een tweedehandsfiets in Tilburg, waarom?

Iedereen in Nederlands fietst wel eens, een fiets in Tilburg is ook erg handig. Naar je werk of school op je fietst met lekker weer of gewoon een rondje fietsen, iedereen gebruikt hem wel. Helaas is het kopen van een gloednieuwe fiets erg duur en voor sommige mensen niet te betalen. Wij van GewoonFietsen zijn voor deze mensen de perfecte optie. Ons team werkt hard in onze werkplaats in Zoetermeer om van oude fietsen weer een mooie “nieuwe” tweedehandsfiets te maken. Bij ons kun je voor een lagere prijs een mooie fiets aanschaffen om zo weer lekker door de straten van het mooie Tilburg te fietsen. Bij een aankoop van een fiets bij ons bezorgen wij de fiets bij jou in Tilburg of omgeving.

Samen maken we Tilburg groen

Als jij besluit om bij GewoonFietsen jouw “nieuwe” tweedehandsfiets te kopen ben je niet alleen goedkoper uit maar ook milieubewust bezig. Met jouw aankoop van GewoonFietsen maken we dus samen Tilburg weer een stuk groener.

Rondfietsen met 3 maanden garantie

Omdat wij van GewoonFietsen al de binnenkomende fietsen zelf nakijken, nalopen en repareren kunnen wij jou ervan verzekeren dat je een goede fiets koopt die helemaal in orde is. Bij een aankoop van een “nieuwe” tweedehandsfiets bij GewoonFietsen geven we je 3 maanden garantie en kun je dus zonder zorgen rondfietsen op jouw tweedehandsfiets in Tilburg.

Het recyclen van een oude fiets

Regelmatig vragen mensen zich af hoe wij aan onze fietsen komen aangezien het tweedehands fietsen zijn. Wij van GewoonFietsen zijn hard op zoek naar goedkope oude fietsen of inruilfietsen bij verschillende gemeentes en fietsenwinkels. Als wij deze fietsen hebben opgekocht gaat ons team hard aan de slag om van deze fietsen weer mooie “nieuwe” tweedehandsfietsen te maken zodat jij straks door het mooie Tilburg kan fietsen. Besluit jij om bij ons jouw tweedehandsfiets te bestellen, bespaar je geld en bezorgen wij hem bij jou voor de deur in Tilburg of omgeving.

Bekijk ons assortiment