Tweedehands fietsen Rotterdam

Betrouwbare tweedehands fietsen rijklaar opgeleverd in Rotterdam

Bij Gewoonfietsen.nl kun je goedkope tweedehands fietsen kopen, die rijklaar voor je deur in Rotterdam worden opgeleverd. Wij zijn een fietsenwinkel in Zoetermeer, maar in onze webshop bestel je eenvoudig en snel een goedkope fiets die je binnen twee á drie dagen in Rotterdam ontvangt. Onze fietsen worden standaard geleverd met drie maanden garantie, dus ben je verzekerd van de allerbeste service. Bij ons koop je goedkoop en eenvoudig één tweedehands fiets uit ons aanbod met gebruikte fietsen in Zoetermeer, nabij Rotterdam!

Goedkoop tweedehands fietsen kopen in Rotterdam

Je vraagt je waarschijnlijk af hoe we ons aanbod zo goedkoop kunnen aanbieden. Het is niets ingewikkelds, want wij knappen de fietsen zelf op in onze fietsenwinkel. Hierdoor kunnen we deze scherpe prijzen blijven hanteren. Ook kunnen we daardoor onze gebruikte fietsen leveren met garantie zodat jij optimaal kunt genieten van je goedkope tweedehands fiets in Rotterdam!

Een geschikte framemaat kiezen

Voor een fiets in Rotterdam, bijvoorbeeld een van onze gebruikte tweedehands fietsen, is het erg belangrijk dat je de juiste framemaat aanschaft. Je kunt de geschikte framemaat voor jou berekenen aan de hand van jouw lichaamslengte. We hebben een handige maattabel gemaakt zodat je ook bij het online bestellen van een fiets de geschikte maat kiest.

De voordelen van onze fietsenwinkel

Wanneer je goedkoop een fiets wilt kopen om je weg door Rotterdam te banen, dan is het een goed idee om een fiets te kopen uit ons aanbod met goedkope en gebruikte fietsen. Je profiteert namelijk van de volgende voordelen:

  • Laagste prijsgarantie: wij bieden de laagste prijsgarantie, maar ook betalen in termijnen is mogelijk. Je fiets bezorgen we binnen 48 uur thuis en je hebt recht op 3 maanden garantie.
  • Rijklaar bezorgd tot aan je deur: al onze fietsen worden binnen 2 à 3 dagen rijklaar voor je deur bezorgd, zodat je zelf niets meer hoeft te doen en gelijk kunt wegfietsen!
  • Een tweedehands fiets met 3 maanden garantie: bij Gewoonfietsen.nl verkopen we betrouwbare tweedehands fietsen, zodat jij zo lang mogelijk kunt genieten van je tweedehands fiets.

Bekijk ons aanbod aan tweedehands fietsen online

Wil jij goedkoop een fiets kopen en laten bezorgen in Rotterdam of Amsterdam? Bekijk dan snel ons aanbod in de webshop! Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31 (0) 79 362 9991. Ga jij ook goedkoop een fiets kopen om door Rotterdam te fietsen?