Tweedehands fietsen Maastricht

Tweedehands fietsen Maastricht

Hou jij nou van een rondje fietsen, maar is een splinternieuwe fiets te duur? Dan ben je bij GewoonFietsen op de juiste plek. Ons team helpt jou graag bij het uitzoeken van een “nieuwe” tweedehands fiets in Maastricht. Een tweedehands fiets bij GewoonFietsen is een duurzame en milieubewuste keuze. Bij aankoop van een tweedehands fiets in Maastricht bezorgen wij jouw fiets rijklaar bij jou voor de deur in Maastricht.

Waarom een tweedehandsfiets in Maastricht

Fietsen is iets wat iedereen in Nederland wel doet. Naar school, naar de supermarkt of gewoon om je hoofd te legen een rondje fietsen. Ook in de stad Maastricht is het ideaal om een fiets tot je beschikking te hebben. Tegenwoordig is een splinternieuwe fiets een grootte hap uit de portemonnee en is voor veel mensen. Bij GewoonFietsen wordt er rekening gehouden met milieu, budget en kwaliteit. Dit houdt in dat jij bij onze fietsenwinkel in Zoetermeer jouw nieuwe tweedehands fiets voor in Maastricht kan aanschaffen. Ons team werkt hard in de werkplaats om van oude fietsen een mooie en goede “nieuwe” tweedehands fiets in Maastricht te maken. Ben jij dus op zoek naar een goedkope tweedehands fiets in Maastricht? Neem dan snel een kijkje door ons uitgebreide assortiment.

Fietsend een groene stad

Als je besluit om bij GewoonFietsen jouw tweedehands fiets in Maastricht te kopen ben je ook nog eens milieubewust bezig! Door jouw aankoop worden oude fietsen gerecycled. Koop dus jouw tweedehands fiets in Maastricht bij GewoonFietsen en maak van Maastricht fietsend een groene stad!

Fietsen met garantie

Doordat onze fietsenmakers van GewoonFietsen alle oude fietsen die binnenkomen zelf nakijken en repareren kunnen we jou garanderen dat jij een goede tweedehands fiets voor in Maastricht koopt. Daarom krijg je bij GewoonFietsen bij een aankoop van een tweedehands fiets in Maastricht standaard 3 maanden garantie en bezorgen we jouw “nieuwe” tweedehands fiets in Maastricht voor de deur.

Tweede leven voor een fiets

Vaak krijgen we dezelfde vragen van klanten in onze winkel. “Waar komen jullie fietsen vandaan”. Het antwoord op deze vraag is erg simpel. Wij van GewoonFietsen zijn dagelijks hard op zoek naar fietsen die niet meer worden gebruikt of inruilfietsen bij meerdere gemeentes en fietsenwinkels. Als deze organisaties oude fietsen voor ons beschikbaar hebben kijken wij of we van deze oude fiets een mooie tweedehands fiets voor in Maastricht kunnen maken. Als deze fiets bruikbaar is kopen wij deze fietsen op en gaat ons team in Zoetermeer hard aan de slag om van deze oude fiets weer een mooie “nieuwe” tweedehands fiets te maken.

Bekijk ons assortiment