Tweedehands fietsen in Utrecht

Tweedehands fietsen van Gewoonfietsen.nl in Utrecht

Met een tweedehands fiets van Gewoonfietsen.nl kun je gemakkelijk van A naar B in een drukke stad als Utrecht!

pexels-bodi-5201634

EEN GOEDE TWEEDEHANDS FIETS VOOR JE DEUR IN UTRECHT?

Dan ben je bij gewoonfietsen.nl aan het juiste adres! Wij zijn de tweedehands fietsen winkel van Utrecht. Al onze tweedehands fietsen zijn volledig in orde en gelijk al rijklaar en worden ook nog eens gratis bij je thuisbezorgd. Dus voor jouw nieuwe fiets zit je bij ons goed!

 

Jouw tweedehands fiets rijklaar thuisbezorgd in Utrecht

Je vraagt je waarschijnlijk af hoe we zo een groot assortiment hebben en het ook nog een bij je thuis in Utrecht kunnen bezorgen. Het is niets ingewikkelds, wij maken de fietsen zelf in een van onze fietsenwinkels waardoor we de scherpe prijzen kunnen hanteren. Ook kunnen we daardoor onze fietsen leveren met een garantie zodat jij optimaal kunt genieten van je nieuwe fiets!

Een tweedehands fiets voor iedereen

Wij verkopen tweedehands fietsen voor iedereen in Utrecht. Of je nou een student, leraar of zakenman bent maakt helemaal iets uit. Wij hebben een zeer breed assortiment waar voor iedereen wel wat tussen zit. Al onze tweedehands fietsen zijn refurbished en dus helemaal 100% in orde gemaakt in onze eigen fietsenwinkels.

Een tweedehands fiets van Gewoonfietsen.nl komt met

3 maanden garantie

Wij van Gewoonfietsen.nl leveren al onze fietsen inclusief 3 maanden garantie. Zodat jij zo lang mogelijk kunt genieten van jouw tweedehands fiets.

Mogelijkheid tot gespreid betalen

Als je een tweedehands fiets koopt bij Gewoonfietsen.nl bestaat er een mogelijkheid tot gespreid betalen. Zodat je niet alles in één keer hoeft te betalen

Rijklaar bezorgd in Utrecht

Wij lever jouw tweedehands fiets rijklaar af voor de deur in Utrecht. Zodat jij er niets meer aan hoeft te doen en gelijk kunt gaan fietsen.

Het milieu in Utrecht

Met een fiets heb je geen CO2 emissie waardoor je niet bijdraagt aan het versterkt broeikaseffect. En met een tweedehands fiets recycle je ook nog eens!

Het ideale vervoer in Utrecht

Waarom een tweedehands fiets als vervoermiddel vraag je je vast af. Het is simpel beweeg je gemakkelijk en milieubewust door de drukte van Utrecht.