Tweedehands fietsen in Leiden

Op de fiets van A naar B in Leiden

Met een tweedehands fiets van Gewoonfietsen.nl kan je je gemakkelijk en milieubewust voortzetten door de prachtige studentenstad Leiden.

BEN JE EEN STUDENT IN LEIDEN?

Een tweedehands fiets van Gewoonfietsen.nl is ideaal voor bijna elke student. Het zijn super stevige en sterke fietsen die 100% in orde zijn. Die je voor een prikkie al voor je deur hebt staan in Leiden. Ook hoef je je minder zorgen te maken over je fiets met een refurbished fiets van Gewoonfietsen.nl

EEN TWEEDEHANDS FIETS HOUDT LEIDEN SCHOON

Door een tweedehands fiets te gebruiken in Leiden ga je de vervuiling van Leiden tegen. Doordat de tweedehands fietsen weer zo goed als nieuw gemaakt worden en dus weer te gebruiken voor jou. Zullen er minder oude en kapotte fietsen rondzwerven in ons geliefde Leiden.

JOUW TWEEDEHANDS FIETS THUISBEZORGD IN LEIDEN

Met een tweedehands fiets in Leiden kun je gemakkelijk van de ene plaats naar de andere. Met een tweedehands fiets van gwoonfietsen.nl heb je al voor een prikkie je “nieuwe” tweedehands fiets en ook nog eens gratis bij je in Leiden bezorgd.

Waarom Gewoonfietsen.nl in Leiden

Een fiets voor het uitgaan

Een robuuste tweedehands fiets voor het uitgaan is altijd handig. Hier bij Gewoonfietsen.nl kan je al een robuuste omafiets krijgen vanaf 99 euro!

In 3 keer betalen met 0% rente

Bij Gewoonfietsen.nl is het mogelijk om je tweedehands fiets in 3 termijnen te betalen met 0% I.P.V. dat je het gehele bedrag in een keer moet betalen. Jij blij wij bij!

Betrouwbare fietsen Leiden

Doordat wij onze fietsen zelf nalopen en repareren, is het voor ons mogelijk om al onze fietsen te verkopen inclusief 3 maanden garantie. Zodat jij er weer tegen aan kunt.

Wij zorgen ervoor dat jij weer vooruit kunt in Leiden

Beweeg je gemakkelijk van A naar B met veel bagage in een bloeiende maar ook drukke stad als Leiden, kortom ideale vervoersmiddel

Waarom een fiets in Leiden?

Met een tweedehandsfiets in Leiden hoef je niet na te denken over parkeren of dat je weer eens ergens tegen aan rijdt met je dure wagen.