Tweedehands Fietsen in Haarlem

Pak jij de fiets in Haarlem?

Lekker vrij en gemakkelijk door het drukke verkeer van Haarlem.

Goedkope tweedehands fietsen in Haarlem

Met een tweedehands fiets in Haarlem kun je jezelf goedkoop en milieubewust voort bewegen. Je hoeft niet op elke auto te wachten je kunt gewoon cruisen over de fietspaden zonder al te veel verstoringen. Ook heb je geen last meer van het parkeer probleem je kan je fiets gewoon in een fietsenstalling of een daarvoor bestemde plaats neerzetten zonder al te veel problemen. Er is geen betere plek om een tweedehands fiets te kopen dan bij Gewoonfietsen.nl!

De beste kwaliteit voor een lage prijs

Bij Gewoonfietsen.nl kunnen wij onze klanten de laagste prijs garantie aanbieden. Doordat wij onze eigen fietsen werkplaats hebben. Dus dat houdt in dat wij al onze fietsen zelf checken en als er wat gemaakt moet worden dan regelen wij dat ook. Daarom kunnen we ook al onze tweedehands fietsen leveren met 3 maanden garantie in Haarlem.

Een tweedehands fiets is goed voor het milieu

Door met een tweedehands fiets van A naar B te gaan ben je milieubewust bezig. Dat komt doordat je niet met de auto hoeft, dus heb je geen last van CO2 emissie. Ook ben je aan het recyclen als je gebruik maakt van een tweedehands fiets. Daarmee houden we met met z’n alleen de straten van Haarlem schoon!

Lekker fietsen door Haarlem?

Wat betekent Gewoonfietsen.nl voor Haarlem?

Gewoonfietsen.nl maakt veilige en betrouwbare tweedehands fietsen toegankelijk voor iedereen. Of je nou een student of een forens bent, het maakt niet uit! Wat voor fiets je ook zoekt Gewoonfietsen.nl heeft het voor je. Door een tweedehands fiets van Gewoonfietsen.nl te gebruiken ben je goed bezig voor het milieu en voor je portemonnee. Wij leveren al onze fietsen inclusief 3 maanden garantie, zodat jij zeker weet dat je een betrouwbare fiets aanschaft, ook leveren wij al onze fietsen rijklaar voor je deur in Haarlem en kun je bij ons je tweedehands fiets in 3 termijnen betalen

Een tweedehands fiets die bij je past

Hier bij Gewoonfietsen.nl hebben we een zeer uitgebreid assortiment waardoor we voor iedereen wel wat kunnen aanbieden. Omafietsen, herenfietsen, racefietsen en nog veel meer! Voor iedereen zit er wel een fiets tussen. En vervolgens wordt het ook nog eens geheel gratis bezorgd in Haarlem.

Een tweedehands fiets voor een prikkie

Je vraagt je waarschijnlijk af hoe we onze tweedehands fietsen zo goedkoop kunnen aanbieden in Haarlem? Het komt doordat wij onze fietsen zelf opknappen waardoor de kosten bijna gehalveerd worden. Als we dit allemaal moeten laten doen, kunnen de prijzen verdubbelen. En dat willen we onszelf en jou niet aan doen!