Tweedehands fiets Amsterdam

Bestel je tweedehands fiets vanuit Amsterdam

gewnseo fiets

Jouw ‘nieuwe’ tweedehands fiets ontdek je in onze webshop waar je de goedkoopste gebruikte fietsen kunt kopen in regio Amsterdam. Wij leveren tweedehands fietsen rijklaar op. Doordat wij onze eigen fietsen opknappen, ben je ervan verzekerd dat wij een betrouwbare fiets opleveren. Daarom ontvang je standaard drie maanden garantie wanneer je een van onze goedkoopste tweedehands fietsen wilt kopen en laten bezorgen in Amsterdam.

Maak een milieubewuste keuze door een tweedehands fiets te kopen in Amsterdam

Doordat wij gebruikte, oude en kapotte fietsen een tweede kans geven, blijven ze niet zomaar op de straten liggen, maar worden ze hergebruikt alsof ze weer zo goed als nieuw zijn. Daarmee proberen we de stad een stuk schoner te houden. Bovendien profiteer jij altijd van scherpe tarieven wanneer je ervoor kiest om een gebruikte fiets bij ons te kopen om op rond te fietsen in Amsterdam.

Het grootste aanbod tweedehands fietsen

Wij hebben bij onze fietsenwinkel in Zoetermeer, in de buurt van Amsterdam en Rotterdam, het grootste assortiment van de goedkoopste tweedehands fietsen die je kunt kopen. Wil je dus goedkoop een fiets kopen en laten bezorgen in Amsterdam? Wij staan voor je klaar. Je profiteert dan van diverse voordelen:

  • Grootste assortiment in de regio

Kies je fiets uit ons uitgebreide assortiment met de goedkoopste tweedehands fietsen.

  • Rijklaar voor je deur geleverd

Als jij goedkoop een gebruikte fiets wilt kopen bij onze fietsenwinkel nabij Amsterdam, ervaar je het grootste gemak. Na het kopen van je gebruikte fiets, wordt deze rijklaar bij jou thuisbezorgd in Amsterdam of omgeving.

  • Een tweedehands fiets is een milieubewuste keuze

Door een gebruikte, tweedehands fiets te kopen bij ons in regio Amsterdam, geef je oude fietsen een tweede kans. Met een tweedehands fiets van Gewoonfietsen.nl ben je dus milieubewust bezig!

Neem contact met ons op bij vragen

Ben je geïnteresseerd in het goedkoop kopen van een tweedehands fiets in regio Zoetermeer en Amsterdam? Bekijk dan snel ons aanbod in de webshop. Wil je meer informatie, heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31 (0) 79 362 9991. We zijn iedere werkdag en zaterdag bereikbaar.