Tweedehands fiets Amsterdam

Tweedehands fiets in Amsterdam nodig? Bestel 'm direct!

Een nieuwe fiets is best een pittige aankoop. Daarom hebben we iets handigs voor jou bedacht: koop nu online jouw tweedehands fiets in Amsterdam. Ons assortiment bestaat uit refurbished fietsen van hoge kwaliteit, inclusief fietsmerken als Batavus, Gazelle, Sparta en Cortina.

Tweedehands Fiets Amsterdam kopen - Gewoon Fietsen

Waarom kopen bij GewoonFietsen?

Bij GewoonFietsen werken we hard voor jouw gemak. We hebben een Occasion Center in Zoetermeer, waar je gewoon binnenloopt voor een proefrit. Wij leveren jouw tweedehands fiets in Amsterdam 100% rijklaar op. Doordat we zelf in onze werkplaats de fietsen opknappen, geven we je vol vertrouwen drie maanden garantie. We bieden je de laagste prijsgarantie en bezorgen fietsen vanaf €199 gratis thuis.

Gewoonfietsen.nl

✅ Grootste assortiment in de regio

Bij GewoonFietsen vind je 750+ tweedehands fietsen op voorraad. Ben je op zoek naar een robuuste stadsfiets, een betrouwbare kinderfiets of een tweedehands elektrische fiets? Je vindt het allemaal in ons assortiment met tweedehands fietsen in regio Amsterdam.

✅ 100% rijklaar bij je thuis geleverd

Als jij goedkoop een gebruikte fiets wilt kopen bij onze fietsenwinkel, ervaar je bij ons het grootste gemak. Nadat je jouw nieuwe fiets hebt gevonden, doorloop je het bestelproces. Wij krijgen een seintje en zorgen ervoor dat jouw tweedehands fiets 100% rijklaar wordt afgeleverd in regio Amsterdam.

✅ Maak die milieubewuste keus

Door te kiezen voor een gebruikte, tweedehands fiets, draag je bij aan een groener Amsterdam. Elke fiets die we redden van de schroothoop, is een stap dichterbij een duurzamere stad. Met een refurbished bike van Gewoonfietsen.nl ben je dus milieubewust bezig!

✅ Zorgeloos rondfietsen in jouw stad

In Amsterdam kan het leven duur zijn, maar onze tweedehands fietsen zijn vriendelijk voor je portemonnee. Geniet van het rijden op een kwaliteitsfiets zonder de prijs van een nieuw model.


Sparta pickup

Tweedehands fiets in Amsterdam kopen?

Ben je geïnteresseerd in het goedkoop kopen van een tweedehands fiets in regio Amsterdam? Bekijk dan snel ons aanbod in de webshop. Wil je meer informatie, heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31 (0) 79 362 9991.

Tweedehands fiets Amsterdam - Reviews
Review GewoonFietsen 2
Review GewoonFietsen 3