Tweedehands fietsen Groningen

Tweedehands fietsen Groningen

Ben je nou op zoek naar een tweedehands fiets in Groningen? Dat moet geen probleem zijn en daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij van GewoonFietsen helpen je graag bij het uitzoeken van een goedkope en milieubewuste tweedehands fiets in Groningen. Als we samen deze fiets gevonden hebben leveren wij de fiets rijklaar bij jouw voor de deur in Groningen.

Voordelen van een tweedehandsfiets in Groningen

Ben je nou jong of oud, studeer je of werk je, iedereen kan een fiets gebruiken in het mooie Groningen. Tegenwoordig hebben nieuwe fietsen een erg hoge aanschafprijs waardoor je minder snel bedenkt een nieuwe fiets aan te schaffen. Wij van GewoonFietsen willen je hiermee helpen door jou aan je “nieuwe” tweedehandsfiets te helpen in Groningen. Hierdoor bespaar je een hoop geld maar fiets je alsnog behendig en vlug door het mooie Groningen. Ideaal om met lekker weer naar je werk of school te fietsen, of gewoon er even tussen uit op de fiets met goed weer. Onze tweedehandsfietsen worden ook nog eens rijklaar voor je deur thuisbezorgd in Groningen of omgeving.

Hoe komen wij aan onze fietsen?

Wij van GewoonFietsen kopen door heel Nederland inruilfietsen op van diverse fietsenwinkels en gemeentes. Wij vinden dit erg zonde omdat we weten dat wij deze fietsen een nieuw leven kunnen geven. In onze fietsenwinkel in Zoetermeer maken wij de opgekochte fietsen weer zo goed als nieuw.

Goedkoop & milieubewust

Een tweedehandsfiets is altijd de milieubewuste keuze en daarnaast ook nog eens voordeliger. Door een tweedehandsfiets te gebruiken in Groningen maken we samen de stad een stukje groener.

Altijd 3 maanden garantie

Al onze fietsen worden door ons team opgeknapt in onze eigen werkplaats, hierdoor ben jij er van verzekerd dat je een betrouwbare fiets koopt die helemaal is nagekeken en opgeknapt. Ben jij dus op zoek naar een betrouwbare tweedehandsfiets in Groningen en besluit je deze tweedehands fiets bij ons te kopen? Dan. ontvang je standaard 3 maanden garantie op de tweedehandsfiets die we bezorgen bij jou in Groningen.

Jouw tweedehandsfiets zo goed als nieuw

Vind je het te duur en zonde om een gloed nieuwe fiets aan te schaffen? Neem dan een kijkje door ons uitgebreid assortiment. Wij maken van een oude fiets die bijna toe is aan de sloop weer een prachtige “nieuwe” tweedehands fiets die er zo goed als nieuw uit ziet!

Bekijk ons assortiment