Tweedehands fietsen Eindhoven

Tweedehands fietsen Eindhoven

Zoek jij een mooie en goede tweedehandsfiets in Eindhoven, maar wil je niet te veel geld uitgeven? Dan ben je al goed op weg en ben je bij ons van GewoonFietsen op de juiste plek. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van jouw “nieuwe” tweedehands fiets in Eindhoven. Neem vooral een kijkje door ons ruime assortiment of kom langs in onze fietsenwinkel in Zoetermeer.

Waarom een tweedehandsfiets in Eindhoven?

Iedereen kan wel een fiets gebruiken in de prachtige stad Eindhoven. Of je nou naar je werk gaat of de fiets of naar school een fiets is altijd handig in een stad. Helaas hebben tegenwoordig de meeste fietsen een hoge aanschafprijs waardoor je minder snel besluit een nieuwe fiets te kopen. Wij helpen je graag bij het vinden van een betaalbare “nieuwe” tweedehandsfiets in Eindhoven. Als je besluit om bij ons je fiets aan te schaffen bespaar je een hoop geld en beweeg je gemakkelijk door het mooie Eindhoven. Wij bezorgen je “nieuwe” tweedehandsfiets ook nog eens gratis voor de deur in Eindhoven of omgeving.

Een groene stad met GewoonFietsen

Mocht je voor een tweedehandsfiets kiezen ben je altijd al milieubewust bezig, daarentegen bespaar je ook nog eens geld. Door op onze tweedehandsfiets door het mooie Eindhoven te fietsen maken we de stad Eindhoven samen een stukje groener.

3 maanden garantie op jouw tweedehandsfiets in Eindhoven

Al de fietsen die wij bij gemeentes en fietsenwinkels oppikken worden door ons team helemaal opgeknapt in onze eigen werkplaats. Doordat ons team alle fietsen opknapt kunnen wij jou ervan verzekeren dat je een betrouwbare fiets koopt die helemaal is nagelopen. Besluit jij om bij ons je fiets te kopen dan ontvang je 3 maanden garantie op jouw tweedehandsfiets die wij bezorgen voor de deur in Eindhoven of omgeving.

Een oude fiets, een nieuw leven

Een vraag die vaak aan ons wordt gesteld is “Waar komen jullie fietsen vandaan?”. Het antwoord op deze vraag is erg simpel. Wij van GewoonFietsen kopen bij gemeentes of andere instanties fietsen die niet meer in gebruik zijn. Deze fietsen maken wij in onze werkplaats weer zo goed als nieuw. Hierdoor is voor iedereen een mooie en goede fiets betaalbaar.

Bekijk ons assortiment