Tweedehands fietsen Eindhoven

Tweedehands fietsen Eindhoven

Ben je op zoek naar een tweedehands fiets in Eindhoven? Bij GewoonFietsen helpen we je graag bij het vinden van een voordelige en milieubewuste tweedehands fiets in deze bruisende stad. Onze missie is om jou te voorzien van een betaalbare en betrouwbare tweewieler. We leveren de fiets rijklaar bij jou voor de deur in Eindhoven.

Waarom een tweedehandsfiets in Eindhoven?

Of je nu student, professional of inwoner van Eindhoven bent, een fiets is hier onmisbaar. Nieuwe fietsen kunnen echter prijzig zijn, waardoor een tweedehands optie een slimme keuze is. Bij Gewoonfietsen.nl maken we het gemakkelijk om een “nieuwe” tweedehands fiets te vinden in Eindhoven. Je bespaart geld en geniet van de vrijheid om snel door de stad te fietsen. Onze tweedehands fietsen worden bovendien in rijklare staat bij jou thuis afgeleverd in Eindhoven.

Een groene stad met GewoonFietsen

Bij Gewoonfietsen.nl speuren we door heel Nederland naar gebruikte fietsen die een tweede kans verdienen. We geloven in het hergebruiken van fietsen en geven ze nieuw leven in onze werkplaats in Zoetermeer.

3 maanden garantie op jouw tweedehandsfiets in Eindhoven

Al de fietsen die wij bij gemeentes en fietsenwinkels oppikken worden door ons team helemaal opgeknapt in onze eigen werkplaats. Doordat ons team alle fietsen opknapt kunnen wij jou ervan verzekeren dat je een betrouwbare fiets koopt die helemaal is nagelopen. Besluit jij om bij ons je fiets te kopen dan ontvang je 3 maanden garantie op jouw tweedehandsfiets die wij bezorgen voor de deur in Eindhoven of omgeving.

Betaalbaar & duurzaam fietsen

Kiezen voor een tweedehands fiets betekent niet alleen dat je geld bespaart, maar ook dat je bijdraagt aan duurzaamheid. Door te kiezen voor een tweedehands optie, help je mee aan het verminderen van de impact op het milieu.

Altijd inclusief garantie

Elke fiets bij Gewoonfietsen.nl wordt grondig nagekeken en opgeknapt door ons team in onze eigen werkplaats. Hierdoor ben jij verzekerd van een betrouwbare fiets. Besluit je een tweedehands fiets bij ons in Eindhoven te kopen? Dan ontvang je standaard 3 maanden garantie.

Een fiets zo goed als nieuw

Vind je de prijs van een nieuwe fiets te hoog? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment. We geven oude, verwaarloosde fietsen een tweede kans en transformeren ze tot “nieuwe” tweedehands fietsen die er bijna als nieuw uitzien.

Een oude fiets, een nieuw leven

Een vraag die vaak aan ons wordt gesteld is “Waar komen jullie fietsen vandaan?”. Het antwoord op deze vraag is erg simpel. Wij van GewoonFietsen kopen bij gemeentes of andere instanties fietsen die niet meer in gebruik zijn. Deze fietsen maken wij in onze werkplaats weer zo goed als nieuw. Hierdoor is voor iedereen een mooie en goede fiets betaalbaar.