Tweedehands fietsen Breda

Tweedehands fietsen Breda

Ben jij nou op zoek naar een fiets in het mooie Breda, maar vind je het zonde om veel geld uit te geven aan een fiets, dan zit je bij ons van GewoonFietsen goed. Ons team helpt jou graag bij het uitzoeken van een “nieuwe” tweedehandsfiets in Breda, neem dus snel een kijkje door ons brede assortiment.

Wat is er handig aan een tweedehandsfiets in Breda?

Jong of oud iedereen in Nederland fietst, zo ook in het prachtige Breda. Met lekker weer even een rondje op de fiets of met de fiets naar je werk of naar school. In een stad als Breda is het heerlijk om een goede fiets tot je beschikking te hebben. Helaas is de aanschafprijs van een gloednieuwe fiets voor de meeste mensen een hap uit hun portemonnee. Voor deze mensen zijn wij van GewoonFietsen de perfecte oplossing. Ons team in Zoetermeer geeft oude fietsen weer een nieuw leven. Zo kun je bij ons voor een relatief lage prijs een “nieuwe” tweedehandsfiets aanschaffen om zo weer gemakkelijk door Breda te fietsen. Als je besluit bij GewoonFietsen jouw fiets aan te schaffen bezorgd ons team de fiets tot aan de voordeur in Breda of omgeving.

Milieubewust bezig

Besluit jij nou te kiezen voor een “nieuwe” tweedehandsfiets van GewoonFietsen dan ben je niet alleen goedkoper uit maar ook milieubewust bezig. Met deze keuze maken we samen het prachtige Breda weer een stukje groener.

Tweedehandsfietsen in Breda met 3 maanden garantie

Doordat wij van GewoonFietsen alle fietsen die we binnenkrijgen via gemeentes en fietsenwinkels zelf nalopen en repareren, kunnen we jou ervan verzekeren dat alle fietsen die we verkopen in helemaal top in orde zijn en geven we je dus ook 3 maanden garantie op jouw “nieuwe” tweedehandsfiets in Breda.

Geef een oude fiets een nieuwe kans

Iets wat ons vaak gevraagd wordt is “Hoe komen jullie aan al die fietsen?” Op deze vraag kunnen wij erg makkelijk antwoord geven. Ons team druk bezig om goedkoop oude fietsen of inruilfietsen bij diverse gemeentes en fietsenwinkels op te kopen. Ons team werkt er vervolgens hard aan om van deze fietsen weer mooie “nieuwe” tweedehands fietsen te maken voor bijvoorbeeld jou in Breda. Als jij besluit om bij ons van GewoonFietsen jouw fiets aan te schaffen dan bespaar je een hoop geld en bezorgen wij jouw tweedehandsfiets voor de deur in Breda of omgeving.

Bekijk ons assortiment