Een tweedehands e-bike kopen in regio Amsterdam

Een tweedehands e-bike kopen in regio Amsterdam

Amsterdam is de afgelopen jaren zeker een fietsvriendelijke stad geworden, volgens de Fietsersbond. Sinds de jaren ’30 is de fiets al het belangrijkste vervoersmiddel en juist vanwege die voorliefde voor fietsen, is vandaag de dag nog even sterk. Bij gewoonfietsen.nl begrijpen we die liefde voor fietsen in Amsterdam maar al te goed! We staan klaar om je te voorzien van jouwperfecte refurbished fiets. Zodat jij de stad op jouw eigen tempo kunt ontdekken, genietend van alle prachtige bezienswaardigheden en verborgen pareltjes.
Amsterdam op de fiets beleven was nog nooit zo eenvoudig en plezierig!


Miluebewuste keus

Ontdek de milieubewuste keuze voor fietsen in Amsterdam bij Gewoonfietsen.nl! Met onze hoogwaardige refurbished fietsen bieden we een duurzame optie die niet alleen vriendelijk is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Door te kiezen voor een refurbished fiets, draag je bij aan de vermindering van nieuwe fietsproductie en help je onze mooie planeet te beschermen.
Bovendien zijn onze fietsen voordeliger dan splinternieuwe modellen, waardoor ze toegankelijk zijn voor zowel u als bijv uw buurman/vrouw, ongeacht het budget wat je ervoor over hebt! Kom vandaag nog langs bij Gewoonfietsen.nl en maak de bewuste keuze voor een beter milieu én een geweldige fietservaring!

Waar komen onze fietsen vandaan?

De fietsen van GewoonFietsen.nl hebben een bijzondere geschiedenis. Ze zijn afkomstig van gerespecteerde fabrikanten en betrouwbare leveranciers.
Ze zijn zorgvuldig geselecteerd voor hun kwaliteit en vakmanschap. Maar wat onze fietsen echt uniek maakt, is dat ze vaak een vorig leven hebben gehad als zwerffietsen. Deze tweedehands fietsen hebben al vele kilometers afgelegd en avonturen beleefd voordat ze in onze collectie terechtkwamen. We streven ernaar om u de beste fietsen uit verschillende bronnen te bieden, zodat u met vertrouwen kunt fietsen, wetende dat uw nieuwe fiets een rijke geschiedenis met zich meedraagt en 100% klaar is om nog vele nieuwe herinneringen te creëren.

Voor meer vragen bel gerust naar +31 (0) 79 362 9991.

Voordelen van onze winkel.

Het kopen van een refurbished fiets bij Gewoonfietsen kan verschillende voordelen bieden ten opzichte van het kopen van een nieuwe fiets!

Bijv: Refurbished fietsen zijn vaak veel voordeliger dan splinternieuwe fietsen, waardoor het toegangkelijker wordt voor iedereen en het is  zeker bij gewoonfietsen.nl een betaalbare optie.
Hoge kwaliteit, gewoonfietsen zal de  fietsen doorgaans grondig inspecteren, onderhouden en repareren voordat ze weer te koop  aangeboden worden. Hierdoor kunnen ze niet alleen van hoge kwaliteit. maar zeer zeker betrouwbaar.
Gewoonfietsen.nl kan een breed assortiment  aan refurbished fietsen aanbieden, van stadsfietsen tot mountainbikes en racefietsen. Hierdoor heb je een ruime keuze om een fiets te vinden die aan jouw behoeften en voorkeuren voldoet.