Tweedehands damesfiets

Tweedehands damesfiets

Een tweedehands damesfiets koop je het best bij Gewoonfietsen.nl. Bij onze betrouwbare fietsenwinkel profiteer je namelijk van een servicegerichte dienstverlening en ben je verzekerd van een fiets die helemaal in orde is. Daarnaast ontvang je drie maanden garantie op jouw tweedehands damesfiets. Wij hebben voor iedereen de geschikte fiets en leveren de fiets rijklaar op.

Wilt je een proefrit komen maken?

gewnseo fiets
Sparta pickup

Een tweedehands damesfiets die bij je past

Het maakt niet uit wat voor tweedehands damesfiets je zoekt; wij hebben de juiste fiets in ons aanbod. Zo hebben we bijvoorbeeld een voordelige elektrische fiets, een stadsfiets of een ander soort damesfiets verkrijgbaar in haast ieder bekend fietsmerk. Niet alleen de dames kunnen bij onze fietsenwinkel terecht, we hebben ook diverse herenfietsen te koop staan.

Bekijk direct het aanbod

Kan jij niet wachten om een tweedehands damesfiets te kopen? Bekijk dan direct het aanbod in de webshop en bestel. Je fiets wordt dan binnen twee á drie werkdagen rijklaar bij jou thuis bezorgd. Wil je liever eerst een proefrit maken voordat je een nieuwe fiets aanschaft? Kom dan langs in onze winkel in Zoetermeer. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31 (0) 79 362 9991. We zijn telefonisch bereikbaar tussen 9:00 uur en 18:00 uur.