Tweedehands damesfiets kopen in regio Rotterdam

Tweedehands damesfiets kopen in regio Rotterdam

Ben je op zoek naar een tweedehands damesfiets van topkwaliteit in Rotterdam of omgeving? Dan helpen we je bij Gewoonfietsen.nl graag verder. Onze (online) fietsenwinkel in Zoetermeer is dé expert op het gebied van refurbished fietsen, zodat iedereen in Nederland milieubewust en duurzaam kan fietsen.

Wilt je een proefrit komen maken?

gewnseo fiets
Sparta pickup

Een tweedehands damesfiets aanvullen met accessoires in regio Rotterdam

Een damesfiets heeft een lage instap en is een klassiek en populair model. Wanneer je kijkt naar de prijskaartjes op nieuwe damesfietsen, kan je dit echter afschrikken. Bekijk daarom eens of we jouw gewenste model in ons aanbod hebben, zodat je minder geld kwijt bent voor dezelfde hoogwaardige kwaliteit. Vul je tweedehands damesfiets ook aan met (nieuwe) accessoires, zodat je geheel naar wens door de straten van Rotterdam fietst. Vul de fiets bijvoorbeeld aan met een voor- en achterzitje om er een handige moederfiets van te maken!

Kies voor onze expertise

Naast de tweedehands damesfiets die je vast en zeker bij ons vindt, bieden we je diverse e-bikes aan die we in Rotterdam rijklaar leveren. Maak jouw keuze en kies altijd voor onze expertise zodat je nog jarenlang geniet van je fiets. Heb je nog vragen? Twijfel dan niet om ons te bellen via +31 (0) 79 362 9991. Natuurlijk ben je ook welkom in onze fietsenwinkel in Zoetermeer waar je proefritten kunt maken op onze fietsen.