Tweedehands Cortina

Tweedehands Cortina

Een tweedehands Cortina van Gewoonfietsen.nl is een uitstekende keuze! Onze dienstverlening is betrouwbaar en servicegericht en we streven altijd naar tevreden klanten. Zo profiteer je bijvoorbeeld van drie maanden garantie wanneer je een tweedehands Cortina uit ons aanbod koopt. We helpen je graag aan een nieuwe tweedehands fiets die aansluit op jouw wensen en behoeften en bieden je daar dan ook optimale service bij.

Wilt je een proefrit komen maken?

gewnseo fiets
Sparta pickup

Een tweedehands Cortina voor een scherpe prijs

Wanneer je een tweedehands Cortina wilt kopen, moet deze natuurlijk wel helemaal in orde zijn. Bij Gewoonfietsen.nl knappen we de tweedehands fietsen eerst helemaal op en zorgen we dat ze rijklaar worden afgeleverd. We hebben diverse tweedehands fietsen van Cortina in het aanbod, zoals stadsfietsen, damesfietsen, elektrische fietsen en transportfietsen.

Breng een bezoek aan onze winkel

Wil jij een tweedehands Cortina kopen, maar rijd je liever eerst een rondje op één of meerdere fietsen in ons aanbod? Kom dan naar onze winkel in Zoetermeer voor een gratis proefrit. Vul voorafgaand aan je bezoek het proefritformulier in. Heb je vragen of ontvang je graag advies? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31 (0) 79 362 9991. We zijn telefonisch bereikbaar tussen 9:00 uur en 18:00 uur.