Tweedehands Batavus

Tweedehands Batavus

Wil jij een tweedehands Batavus kopen? Bij Gewoonfietsen.nl vind je een uitgebreid assortiment met diverse tweedehands fietsen, waaronder Batavus fietsen. Wanneer je een tweedehands fiets van ons koopt, profiteer je van een betrouwbare en servicegerichte dienstverlening. Zo krijg je bijvoorbeeld drie maanden garantie op je fiets. Dat is toch precies wat je wilt?

Wilt je een proefrit komen maken?

gewnseo fiets
Sparta pickup

Vele kilometers maken met een tweedehands Batavus

Wanneer je een tweedehands Batavus wilt kopen, wil je natuurlijk zeker weten dat je hier nog de nodige kilometers op kunt fietsen. Bij Gewoonfietsen.nl zorgen we er altijd voor dat jouw fiets op en top in orde is en krijg je de fiets altijd rijklaar opgeleverd. Of je de fiets nou thuis laat bezorgen binnen twee á drie werkdagen of de tweedehands fiets komt halen bij onze winkel in Zoetermeer; wij leveren de service die je graag wilt.

Kom een proefrit maken of vraag om persoonlijk advies

Heb jij een tweedehands Batavus uit ons assortiment op het oog, maar wil je liever eerst een proefrit maken? Vul dan het formulier voor een proefrit in en kom langs bij onze winkel voor een ritje op een damesfiets of herenfiets. We voorzien je graag van professioneel en persoonlijk advies. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31 (0) 79 362 9991. We zijn telefonisch bereikbaar tussen 9:00 uur en 18:00 uur.