Refurbished Gazelle

Refurbished Gazelle

Wij bieden jou dé refurbished Gazelle aan die perfect past bij jouw wensen. Bij Gewoonfietsen.nl hebben we namelijk een breed aanbod aan tweedehands Gazellefietsen die we van top tot teen hebben opgeknapt. Eigenlijk zijn onze refurbished fietsen bijna niet meer te onderscheiden van nieuwe fietsen en daar profiteer jij van!

Wilt je een proefrit komen maken?

gewnseo fiets
Sparta pickup

Een refurbished fiets van hét A-fietsmerk: Gazelle

Gazelle werd in 1892 in Nederland opgericht en is sindsdien de marktleider in ons land. Dat is niet voor niks, want het merk levert kwalitatief hoogwaardige fietsen en produceert daarom tot wel 275.000 fietsen per jaar. Het gevolg daarvan is dat er veel gebruikte Gazellefietsen op de markt zijn die weer worden doorverkocht. Onze fietsenwinkel in Zoetermeer doet dit ook en is dé professional wat betreft refurbished fietsen van Gazelle. Wij zorgen ervoor dat onze fietsen 100% in orde zijn, zodat jij nog jarenlang vooruit kunt met je ‘nieuwe’ fiets van dit topmerk. Je hebt de keuze uit diverse fietsmodellen, zoals:

Maak een afspraak met ons

Heb je interesse in een refurbished Gazelle en wil je graag een proefrit maken bij ons in Zoetermeer? Maak dan een afspraak via dit formulier of bel naar +31 (0) 79 362 9991. Wij staan voor je klaar met persoonlijk advies op maat.