Goedkope tweedehands fietsen

This is custom heading element

Het kopen van goedkope tweedehands fietsen bij Gewoonfietsen.nl is een goede keuze. Onze goedkope tweedehands fietsen worden namelijk compleet refurbished opgeleverd en dat tegen een scherpe prijs! Omdat we de fietsen zelf opknappen, hebben we vertrouwen in onze fietsen, daarom bieden we je ook standaard drie maanden garantie aan.

Wilt je een proefrit komen maken?

gewnseo fiets
Sparta pickup

Goedkope tweedehands fietsen zijn een milieubewuste keuze

Door te kiezen voor een van onze goedkope tweedehands fietsen in plaats van een nieuwe fiets, ben je bewust bezig met het milieu. Je geeft een oude fiets namelijk een tweede kans. Natuurlijk is het voordeel voor jou dat je er minder voor hoeft te betalen. We hebben diverse tweedehands fietsen in ons aanbod, waaronder:

Neem gerust contact met ons op

Wil je meer informatie ontvangen over het kopen van onze goedkope tweedehands fietsen? Voor vragen en vrijblijvend advies neem je contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31 (0) 79 362 9991. We zijn telefonisch bereikbaar tussen 9:00 uur en 18:00 uur. Wil je liever in het echt bekijken welke fiets aansluit op jouw wensen en behoeften? Kom dan langs bij onze winkel in Zoetermeer.