Een goedkope fiets kopen in regio Utrecht

Goedkope fiets kopen in regio Utrecht

Volgens de Global Bicycle Cities Index is Utrecht de nummer één fietsstad! De drie drukste fietspaden van Nederland bevinden zich allemaal in het hart van Utrecht. Bovendien hebben ze in 2019 ‘s werelds grootste fietsenstalling geopend, dus je kunt altijd gemakkelijk je fiets ergens parkeren.

Gelukkig kun je bij GewoonFietsen.nl snel een tweedehands fiets vinden. We bieden een grote selectie aan refurbished fietsen, dus er is zeker voor iedereen iets te vinden.

Ben je ook benieuwd naar onze voordelige ‘nieuwe’ fietsen? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment!


Onze passie voor fietsen

Wij delen uw passie voor fietsen en streven ernaar om de perfecte tweewieler te vinden die aan uw behoeften en verwachtingen voldoet.

GewoonFietsen.nl biedt vaak deskundig advies en klantenondersteuning, zodat klanten de juiste fiets kunnen kiezen op basis van hun rijbehoeften en budget.
Stel dat u een vraag heeft over welk formaat frame u nodig heeft; op onze website hebben we een handige tabel beschikbaar, zowel voor u als voor uw kinderen.


Voordelen milieu

Milieubewustzijn staat centraal in ons bedrijf. Bij GewoonFietsen.nl geven we onze fietsen niet alleen een nieuw leven, maar dragen we ook actief bij aan een duurzamere toekomst.
Door te kiezen voor een tweedehands fiets uit ons assortiment, vermindert u uw ecologische voetafdruk en helpt u de natuur te beschermen. We zijn blij dat we daarmee een steentje bij kunnen dragen en dat u nog jarenlang van uw fiets kunt genieten!
Het is echt een win-winsituatie, waarbij zowel u als de natuur profiteert.


Garantie

Bij GewoonFietsen.nl staan we klaar voor uw tevredenheid. Onze toewijding gaat verder dan het geven van een tweede leven aan onze fietsen.
We bieden ook een uitgebreide garantie van 3 maanden!
We willen dat u vol vertrouwen kunt genieten van uw fiets, wetende dat we voor u klaarstaan, wat het probleem ook is.
Ons team van experts staat paraat om eventuele vragen te beantwoorden en eventuele zorgen op te lossen.
Als u besluit een nieuwe fiets bij ons te bestellen, kunt u erop rekenen dat deze binnen een snelle levertijd van 2 à 3 dagen bij u thuis wordt bezorgd.

Waar komen onze fietsen vandaan?

De fietsen van GewoonFietsen.nl hebben een bijzondere geschiedenis. Ze zijn afkomstig van gerespecteerde fabrikanten en betrouwbare leveranciers.
Ze zijn zorgvuldig geselecteerd voor hun kwaliteit en vakmanschap. Maar wat onze fietsen echt uniek maakt, is dat ze vaak een vorig leven hebben gehad als zwerffietsen. Deze tweedehands fietsen hebben al vele kilometers afgelegd en avonturen beleefd voordat ze in onze collectie terechtkwamen. We streven ernaar om u de beste fietsen uit verschillende bronnen te bieden, zodat u met vertrouwen kunt fietsen, wetende dat uw nieuwe fiets een rijke geschiedenis met zich meedraagt en 100% klaar is om nog vele nieuwe herinneringen te creëren.

Voor meer vragen bel gerust naar +31 (0) 79 362 9991.