Fietstocht op de planning?

Fietstocht op de planning?

Een fietstocht in de loonse en drunense duinen maken? Of liever in de gooi en vechtstreek of rondom slot Haamstede? Wat je plannen ook zijn: met een comfortabele fiets van Gewoonfietsen.nl zit je altijd goed, letterlijk!

Het goede nieuws is dat je er echt geen gloednieuwe peperdure fiets voor nodig hebt. Wil jij genieten van talloze ritjes op de fiets, maar geen groot geld investeren? Koop je tweedehands fiets nu eenvoudig online, dan krijg je ‘m rijklaar thuisbezorgd!

Nederland fietsland!

Ons landje is ontzettend geschikt voor het maken van fietstochten, of deze nu lang of kort zijn. We hebben alle landschappen die je maar kunt voorstellen. Van glooiende heuvels tot uitgestrekte wadden en van prachtige bos- en heidegebieden tot bloemenvelden tot aan de horizon. Wat al deze fietslandschappen gemeen hebben? Tegenwind!

Als fietser in Nederland moet je nu eenmaal rekening houden met wisselende weersomstandigheden, dus fietsen in wind en regen zal zeker geen uitzondering betreffen. Daarom is een robuuste fiets geen overbodige luxe, zodat je onbezorgd en moeiteloos de vlagen trotseert.

Je fietstocht begint met een goede fiets

Een fietstocht plannen doe je eenvoudig online, want er zijn talloze sites met inspiratieroutes te vinden. Voor elk van de twaalf provincies vind je hier voldoende mogelijkheden met altijd bloemen, bos, heidevelden of zandduinen binnen handbereik.

Maar een echte professional zorgt eerst voor een betrouwbaar vervoermiddel, want daar kun je echt niet zonder. Dus leg die kaart met fietsknooppunten nog even aan de kant en bestel jouw tweedehands fiets bij Gewoonfietsen.nl

Assortiment tweedehands fietsenwinkel

Goedkope fietsen, stadsfietsen, mountainbikes, e-bikes, omafietsen, mamafietsen, kinderfietsen: je bedenkt het en wij hebben het! Ook al je accessoires en onderdelen bestel je simpel en snel via onze webshop.Heb je toch liever een spiksplinternieuw model, dan shop je bij één van onze winkels. Heb je vragen? Neem zeker contact met ons op, want wij helpen je graag!

 

Gewoonfietsen.nl