Gebruikte elektrische fiets kopen

Gebruikte elektrische fiets kopen

Wil jij een gebruikte elektrische fiets kopen? Dan staat Gewoonfietsen.nl voor je klaar. Bij ons profiteer je van servicegerichte, betrouwbare en innovatieve dienstverlening. Wanneer je ervoor kiest om een gebruikte elektrische fiets te kopen, krijg je standaard drie maanden garantie. We hebben een ruim aanbod aan fietsen van hoogwaardige merken. Je vindt hier dan ook gegarandeerd een fiets die aansluit op jouw wensen en behoeften.

Wilt je een proefrit komen maken?

gewnseo fiets
Sparta pickup

Een gebruikte elektrische fiets kopen die voelt als nieuw

Wanneer je een gebruikte elektrische fiets wilt kopen, wil je er natuurlijk eerst zeker van zijn dat deze helemaal in orde is. Wij knappen diverse e-bikes in onze winkel in Zoetermeer op, zodat je altijd profiteert van de beste kwaliteit. Hierdoor weten wij zeker dat de gebruikte elektrische fiets die jij komt kopen helemaal in orde is. Bestel jij je gebruikte elektrische fiets, goedkope omafiets of tweedehands personal bike via onze webshop? Dan wordt deze binnen twee à drie werkdagen rijklaar bij je thuisbezorgd. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om ons aanbod te bekijken in onze winkel in Zoetermeer.

Kom langs in onze winkel voor een proefrit

Wil jij graag een gebruikte elektrische fiets kopen, maar wil je wel eerst een proefrit maken? Breng dan gerust een bezoek aan onze fietsenwinkel. Vul voorafgaand aan jouw bezoek het proefritformulier in. Voor eventuele vragen neem je het best contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31 (0) 79 362 9991.