Een tweedehands fiets in Den Haag

Tweedehands fiets in Den Haag nodig?

Een nieuwe fiets is best een pittige aankoop. Daarom hebben we iets handigs voor jou bedacht: koop nu online jouw tweedehands fiets in Den Haag. Ons assortiment bestaat uit refurbished fietsen van hoge kwaliteit, inclusief fietsmerken als Batavus, Gazelle, Sparta en Cortina. Zo kan jij op voordelige en milieubewuste door het verkeer in Den Haag komen.

tweedehands fiets Den Haag kopen

Waarom is een tweedehands fiets in Den Haag handig voor jou?

Door met een tweedehands fiets door Den Haag te crossen, bespaar je geld én het milieu. Je bent dan zeer milieubewust bezig, doordat er geen CO2 emissie plaatsvindt en je ook nog eens aan het recyclen bent aangezien je een fiets hergebruikt. Vervolgens is het ook nog eens een heel stuk goedkoper én gezonder. Geen verzekering, wegenbelasting of torenhoge aanschaf prijs. Bij Gewoonfietsen.nl kan je terecht voor een voordelig en milieubewust transportmiddel.

Bij GewoonFietsen werken we hard voor jouw gemak. We hebben een Occasion Center in Zoetermeer, waar je gewoon binnenloopt voor een proefrit. Wij leveren jouw tweedehands fiets in Amsterdam 100% rijklaar op. Doordat we zelf in onze werkplaats de fietsen opknappen, geven we je vol vertrouwen drie maanden garantie. We bieden je de laagste prijsgarantie en bezorgen fietsen vanaf €199 gratis thuis.

Drukke fietsstad in het Zuiden

Doordat Den Haag zo een bruisende stad is, hebben mensen hun favoriete vervoersmiddel aangepast. Op het moment is het echt een ramp om met de auto naar Den Haag te gaan. Ten eerste is het er vrij druk op de weg, wat het een beetje onveilig maakt. Ten tweede is het parkeren in Den Haag op de meeste plekken helaas niet gratis. Daarom kiest een groot aandeel van de inwoners van Den Haag ervoor om met de fiets te gaan.

Gewoonfietsen.nl

✅ Grootste assortiment in de regio

Bij GewoonFietsen vind je 750+ tweedehands fietsen op voorraad. Ben je op zoek naar een robuuste stadsfiets, een betrouwbare kinderfiets of een tweedehands elektrische fiets? Je vindt het allemaal in ons assortiment met de beste tweedehands fiets in regio Den Haag.

✅ 100% rijklaar bij je thuis geleverd

Als jij goedkoop een gebruikte fiets wilt kopen bij onze fietsenwinkel, ervaar je bij ons het grootste gemak. Nadat je jouw nieuwe fiets hebt gevonden, doorloop je het bestelproces. Wij krijgen een seintje en zorgen ervoor dat jouw tweedehands fiets 100% rijklaar wordt afgeleverd in regio Den Haag.

✅ Maak die milieubewuste keus

Door te kiezen voor een gebruikte, tweedehands fiets, draag je bij aan een groener Den Haag. Elke fiets die we redden van de schroothoop, is een stap dichterbij een duurzamere stad. Met een refurbished bike van Gewoonfietsen.nl ben je dus milieubewust bezig!

✅ Zorgeloos rondfietsen in jouw stad

In Den Haag kan het leven duur zijn, maar onze tweedehands fietsen zijn vriendelijk voor je portemonnee. Geniet van het rijden op een kwaliteitsfiets zonder de prijs van een nieuw model.

Tweedehands fiets in Den Haag kopen?

Ben je geïnteresseerd in het goedkoop kopen van een tweedehands fiets in regio Den Haag? Bekijk dan snel ons aanbod in de webshop. Wil je meer informatie, heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31 (0) 79 362 9991.

Sparta pickup
Review GewoonFietsen 3
Review GewoonFietsen 2
Tweedehands fiets Amsterdam - Reviews