Een goedkope fiets kopen in regio Den Haag

This is custom heading element

Ben je op zoek naar een webshop waar je een goedkope fiets kunt kopen die in Den Haag wordt geleverd? Bij Gewoonfietsen.nl helpen we je graag verder. Wij hebben een ruim aanbod aan gebruikte tweewielers die opgeknapt zijn door onze professionals in Zoetermeer. Je profiteert bij ons dus altijd van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Wilt je een proefrit komen maken?

gewnseo fiets
Sparta pickup

Een goedkope fiets kun je eenvoudig online kopen vanuit Den Haag

In onze webshop filter je eenvoudig je voorkeuren en budget, zodat je in een oogopslag ziet welke gebruikte fietsen hierbij passen. Van e-bikes tot moederfietsen: we hebben voor elk wat wils, en dat voor de laagste tarieven. Heb je een goedkope fiets gezien die perfect bij je past en wil je deze vanuit Den Haag of elders in Nederland kopen? Plaats deze dan direct in je virtuele winkelmandje en betaal veilig. Wij gaan dan aan de slag met je bestelling en bezorgen deze binnen twee à drie dagen rijklaar bij je thuis.

Test de fiets voordat je ‘m koopt

Vanuit Den Haag bereik je onze winkel in Zoetermeer binnen ongeveer een kwartier rijden. Het is dan mogelijk om een proefrit te maken op de fiets waar jij je oog op hebt laten vallen. Zo weet je zeker dat je overgaat tot het kopen van de juiste goedkope fiets en kun je deze eventueel meteen meenemen naar je woning in Den Haag. Heb je nog vragen of wil je een proefrit inplannen? Bel ons dan via +31 (0) 79 362 9991.