Contact Info

Als je vragen hebt over onze diensten of producten, dan staan wij je graag te woord. Je kunt contact met ons opnemen door ons te bellen of een e-mail te sturen. Onze medewerkers zijn beschikbaar om je te helpen met je vragen en opmerkingen.

Als je liever gebruik maakt van ons formulier hieronder, dan kun je dit eenvoudig invullen en verzenden. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren op je aanvraag.

Adres

Industrieweg 23, 2712 LA, Zoetermeer

Telefoonnummer

079 3629991

E-mail Adres

info@gewoonfietsen.nl

Openingstijden

Di - Vrij / 9:00 - 17:00Za 10:00 - 17:00


Stuur ons een bericht

    Veelgestelde Vragen

    Jouw fiets wordt rijklaar afgeleverd, de eventuele gekochte accessoires- Onderdelen worden gratis voor je gemonteerd, de fiets wordt geleverd inclsief slot en werkende verlichting.
    Al onze occasions fietsen hebben 3 maanden garantie, de nieuwe fietsen hebben 2 jaar fabrieksgarantie.
    Om uw bestelling te betalen, kunt u ervoor kiezen om te betalen via de gebruikelijke betalingsmethodes, zoals iDeal en PayPal.
    Zowel online als in ons filiaal is het niet mogelijk om producten te reserveren. Maar wat kan wel? Je kan online zien of een product op voorraad is. Zo weet je zeker dat je niet voor niets naar ons filiaal komt. Twijfel je nog maar wil je zeker weten dat het product niet weg is als je in de winkel komt? Bestel het product online en kom het in bij ons afhalen. Zo heb je de mogelijkheid om het product nog eens goed te bekijken en er zeker van te zijn dat jij de juiste keuze gemaakt hebt.