Blog

Helmplicht dooddoener voor de elektrische fiets?

In de toekomst wordt er mogelijkerwijs een helmplicht ingevoerd. Voor veel e-bikebezitters is dit blijkbaar een reden om hun e-bike in de verkoop te zetten, mocht het zover komen. Uit onderzoek van Radar is gebleken dat een groot deel van de fietsers niet warmloopt voor een eventuele helmplicht.

Wat is de helmplicht?

Onze grote broer Atlas Fietsen schreef eerder al artikel over de helmplicht en waarom het zo verstandig is om een helm te dragen in het verkeer. Het...

Lees meer…
Kopen van een tweedehands fiets

Waarom het kopen van een tweedehands fiets een slim idee is

Ben je op zoek naar een betaalbaar vervoersmiddel voor dagelijks gebruik? Een milieuvriendelijke manier om te pendelen of wil je gewoon lekker in shape blijven? Het kopen van een tweedehands fiets is altijd een slimme keus. Maar waar moet je op letten bij de aanschaf van een duurzaam exemplaar? In dit artikel deel ik handige tips en tricks, zodat je een model vindt dat aansluit bij jouw behoeften.

Waarom een tweedehands fiets?

Het kopen van een tweedehands fiets biedt verschillende voordelen,...

Lees meer…
Tweedehands Batavus kopen

Tweedehands Batavus – kwaliteit en duurzaamheid in één

Ben je op zoek naar een betrouwbare Batavus fiets, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan is een tweedehands Batavus de perfecte oplossing voor jou. Batavus staat al deccenialang bekend om zijn degelijke fietsen, die gemaakt zijn om jarenlang mee te gaan. Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets, elektrische fiets of bakfiets; er is altijd een tweedehands model dat aansluit bij jouw dagelijks leven!

Waarom kiezen voor een tweedehands Batavus?

Duurzaamheid – een tweedehands fiets is bij...

Lees meer…

Elektrisch fietsen voor minder: koop nu een tweedehands e-bike!

Snel en milieubewust op pad? Met een tweedehands e-bike geniet je van alle voordelen van elektrisch fietsen. Elektrische fietsen zijn razend populair en dat is niet voor niets. Ze brengen je sneller van A naar B, rijden comfortabel en zijn goed voor je gezondheid.

Waarom kiezen voor een tweedehands e-bike?

Besparen op de kosten. Tweedehands elektrische fietsen zijn veel goedkoper dan nieuwe e-bikes. Zo bespaar je al snel honderden euro’s!Duurzamere keuze. Kies een tweedehands fiets en geef een fiets een tweede...

Lees meer…