Elektrisch fietsen voor minder: koop nu een tweedehands e-bike!

Snel en milieubewust op pad? Met een tweedehands e-bike geniet je van alle voordelen van elektrisch fietsen. Elektrische fietsen zijn razend populair en dat is niet voor niets. Ze brengen je sneller van A naar B, rijden comfortabel en zijn goed voor je gezondheid.

Waarom kiezen voor een tweedehands e-bike?

  • Besparen op de kosten. Tweedehands elektrische fietsen zijn veel goedkoper dan nieuwe e-bikes. Zo bespaar je al snel honderden euro’s!
  • Duurzamere keuze. Kies een tweedehands fiets en geef een fiets een tweede leven. Je draagt zelf bij aan de circulaire economie.
  • Groot aanbod – er is een ruim aanbod, met allerlei maten en merken. Zo vind je altijd een fiets die perfect bij je past!
  • Bij GewoonFietsen checken we alle fietsen en geven we ze een complete refurbish-beurt. Zo weet je zeker dat je direct op kan stappen.

Tips voor het kopen van een tweedehands elektrische fiets

  1. Bepaal je budget – hoeveel wil je maximaal uitgeven?
  2. Bedenk wat voor e-bike je wilt: een sportieve e-bike of een wendbare e-bike voor in de stad?
  3. Doe je research – bekijk welke opties je hebt en welke het beste uit de test komen.
  4. Maak een proefrit – kom langs bij onze winkel en maak een proefrit!
  5. Controleer de accu – de accu is essentieel bij een tweedehands e-bike. Vraag naar de leeftijd en capaciteit, maar wees ervan verzekerd dat wij je geen fiets met een slechte accu verkopen!

Fietsplezier met een tweedehands e-bike

Een refurbished elektrische fiets is een perfecte optie voor iedereen die op zoek is naar een voordelige en duurzame manier om elektrisch te fietsen. Kom kijken bij ons aanbod van 750+ tweedehands fietsen en vind uit welke fiets bij jou past. Koop nu een e-bike van populaire A-merken, zoals Kalkhoff, Gazelle, Sparta, Batavus en meer.

Heb je nog vragen? Bel dan met een van onze specialisten via +31 (0) 79 362 9991 of vul ons contactformulier in.

Deel deze post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *